Ungdom

Ungdomskvelder

Vi har ungdomskvelder ca. hver andre fredag med ulike aktiviteter og opplegg. Noen ganger er vi i kirken og benytter oss blant annet av bordtennisbord, fotballspill, airhockey, prosjektor og spill var har her på huset. Mens andre granger møtes vi andre steder for å for eksempel klatre ute, spille frisbeegolf, paintball, volleyball, buldre, båtturer osv.

Stort sett starter vi kl 19:30 og avslutter kl 22:00 og vi spiser som regel alltid først sammen og har en prat med en liten andakt før vi starter med kvelds aktivitet.

Alle ungdommer fra 8. klasse og oppover er velkommen! Vi er foreløpig en god gjeng med ungdommer fra Porsgrunn, Bamble og omegn.

Ta kontakt med Andreas Nordbø Møller for mer informasjon og for å bli medlem av en messengergruppe for ungdomsgruppa.

Vårens program:

Ungdom

 

Misjonstur

Vi ønsker å tilby ungdommene i menigheten en misjonstur annehvert år. I 2022 var det 10 ungdommer som dro til Latvia for å besøke TabitaSenteret i Ogre. Mer info om TabitaSenteret finner du på deres facebookside: https://www.facebook.com/groups/369742633428232 

 

Speideren

Porsgrunn FSK er en speidergruppe tilknyttet Norges Speiderforbund.

Vi holder til i Porsgrunn Frikirke og er en del av Frikirkens Speiderkorps.

Gruppen ble stiftet i 1982 og har mottoet «mot nye høyder».

Med aktive speidere og ledere i både flokk, tropp og roverlaget Sølvpilen er Porsgrunn FSK en stor gruppe med mange fornøyde medlemmer.

Vi har møter hver tirsdag kl 18.00 i tillegg til turer og leirer.

Ta kontakt med Heidi Samuelsberg på tlf 99620001 for med info.

Powered by Cornerstone